123 Main Street, New York, NY 10001

Behandling af personoplysninger i DORA​

Indsamling og behandling af personoplysninger er nødvendigt for at vi kan holde styr på (potentielle) forretningspartnere. Så vidt muligt anonymiseres disse oplysninger, som også kan bruges til at forbedre og videreudvikle DORA. Herunder kan du læse mere om, hvordan vi håndterer personoplysninger og dine rettigheder.

– Du har som udgangspunkt ret til indsigt i vores behandling af dine oplysninger. Hertil kan du anmode os om en kopi af dine oplysninger, samt anmode om at få transmitteret en kopi af dine oplysninger til en anden virksomhed, hvis dette er teknisk muligt.
– Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine oplysninger. Samt at få slettet, blokeret eller berigtiget oplysninger, der viser sig ukorrekte eller vildledende.

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder efter persondataloven, kan vi kontaktes på hello@doratms.com.
1. Indsamlede personoplysninger og behandlingsformål

Vi indsamler personoplysninger til forskellige, som eksempelvis virksomhedens navn og adresse, kontaktperson og kontaktoplysninger. Dertil indsamler vi oplysninger via cookies (se vores cookiepolitik) om besøgendes anvendelse af hjemmesiden, som f.eks. hvilke undersider, der besøges. Vi indhenter disse oplysninger med henblik på at kunne servicerer dig bedst muligt, blandt andet ved at:

– give dig adgang til varer og/eller tjenester,
– sende relevant information,
– tage kontakt og tilbyde vores tjenester.

1.1 Løbende og potentielle forretningspartnere

Hvis du repræsenterer en virksomhed, som allerede benytter DORA i sin forretning eller som vi overvejer at gøre forretninger med, kan vi behandle visse personoplysninger for at forbedre og lette vores arbejde med den pågældende virksomhed. Vi opbevarer dine personoplysninger i højst 36 måneder efter vores seneste kontakt eller ved afslutningen af vores forretningsforbindelse. Disse oplysninger er:
– Dit fulde navn
– E-mail-adresse og telefonnummer
– Titel
– Detaljer om virksomheden du repræsenterer
– Vores korrespondance

 

Vi kan også behandle oplysninger i forespørgsler, som du sender til os vedrørende varer og/eller tjenester, med henblik på at tilbyde, markedsføre og sælge disse til dig pba. din forespørgsel.

1.2 Kundesupport
Med henblik på at yde kundesupport behandler vi personoplysninger vedrørende organisatorisk tilhørsforhold, navn, e-mailadresse, telefonnummer, lokaliseringsdata, korrespondance, sagsnummer og oplysninger om den pågældende henvendelse. Korrespondanceoplysningerne kan blive behandlet med henblik på kommunikation med dig og registrering. Vi opbevarer dataen i højst 12 måneder efter afslutningen af den relevante serviceaftale.
1.3 Korrespondance med andre personer

Lejlighedsvis indgår vi i korrespondance med enkeltpersoner i andre sager end dem, der er redegjort for ovenfor. Dette kan være tilfældet, når enkeltpersoner har generelle spørgsmål om vores tjenester. En sådan korrespondance kan f.eks. omfatte metadata i forbindelse med kommunikation via kontaktformularerne på vores hjemmeside. Vi opbevarer dataene i højst 36 måneder efter den seneste kontakt med dig.

Ud over opbevaring til de ovennævnte formål kan vi også opbevare dine personoplysninger for at overholde gældende lovgivning, f.eks. bogføringslove, eller hvis vi har brug for dine personoplysninger for at etablere, udøve eller forsvare juridiske krav.

2. Indhentning og opbevaring af oplysninger

Vi indsamler personoplysninger via formularer på vores hjemmeside, som er frivillige at udfylde. Her vil det fremgå, hvilke formål oplysningerne anvendes til.

Oplysninger, som indhentes via formularer på vores hjemmeside, bliver opbevaret i vores CRM-system, Hubspot.


Vi indsamler ikke personnumre eller betalingsoplysninger via hjemmesiden.

3. Mulige ændringer
Vi forbeholder os retten til at ændre i vores persondatapolitik. Øverst på denne side kan du finde datoen for vores seneste opdatering.
4. Klage over vores behandling af dine oplysninger
Du kan klage over vores behandling af dine oplysninger til Datatilsynet. Dette gør du ved at kontakte Datatilsynet på borger.dk, sende en e-mail til dt@datatilsynet.dk eller ved brevpost til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Vores cookiepolitik

Vi bruger cookies for at opsamle data om din adfærd på hjemmesiden. Dette gør vi for at gøre brugeroplevelsen og kommunikationen på vores hjemmeside så relevant som mulig. I det omfang disse cookies ikke er strengt nødvendige, beder vi dig om at give samtykke til vores brug af cookies første gang du besøger hjemmesiden. Du kan selv fravælge, ændre samtykke eller slette disse cookies.

Herunder kan du læse mere om:
– hvad cookies er,

– hvordan du sletter og ændrer dine cookie indstillinger,

– hvor længe cookies lagres,
– hvilke typer af cookies vi bruger og til hvilke formål.

1. Hvad er en cookie?
En cookie er en tekstfil, som en hjemmeside gemmer på din computer, smartphone eller tablet. Brugen af cookies muliggør forskellige features, f.eks. at logge ind på DORA platformen eller at indsamle statistik om bl.a. besøgendes demografi og adfærd på hjemmesiden (herunder antal besøg, hvilke sider der besøges, din geografiske placering, etc.). En cookie kan hverken skade dit IT udstyr eller identificere dig som person.
2. Sådan fravælges eller slettes cookies
Har du givet samtykke til ikke-nødvendige cookies på vores hjemmesiden, kan du hurtigt ændre på dette. Det gør du ved i cookie-indstillinger, som du kan finde ved at klikke på den runde knap nederst i venstre hjørne.
Det er også muligt at indstille din webbrowser til at afvise cookies fra vores hjemmeside. Se herunder, hvordan du kan blokere eller slette alle cookies direkte i din browser.

3. Hvor længe opbevares cookies?

Cookies lagres i varierende tidsperioder. Under “Type af cookies” kan du læse mere om hvornår cookies på denne hjemmeside udløber. Besøger du hjemmesiden igen, forlænges lagringsperioden, men cookies slettes automatisk efter deres udløb.

4. Type af cookies
Der findes forskellige slags cookies til forskellige formål. Nødvendige cookies er påkrævede for, at hjemmesiden fungerer optimalt. F.eks. bruges nødvendige cookies til at tjekke om du har givet samtykke eller afvist cookies ved dit første besøg på hjemmesiden.
Vi bruger også tredjepart cookies til at hjælpe med vedligeholdelse, drift og udvikling af hjemmesiden. Disse partner får adgang til udvalgt information, så de kan udføre en bestemt funktionalitet.
4.1 Google analytics
Google Analytics bruges til at evaluere adfærd på hjemmesiden, hvilket hjælper os med at forstå besøgendes brugsmønstre, identificere og diagnosticere problemer eller fejl. Denne data bruger vi til at forbedre brugeroplevelsen.
4.2 Leadfeeder

Leadfeeder hjælper os med at få mere at vide om besøgende på hjemmesiden, mht. at konvertere relevante besøgende til leads.

4.3 Hotjar

Hotjar Ltd. leverer webanalyseværktøjer, der hjælper os med at analysere vores trafikdata.